Wie zijn wij

Taxi Zoetermeer is gespecialiseerd in verschillende soorten taxivervoer in de regio Zoetermeer e.o. Wij verzorgen straattaxi, zorgvervoerzakelijk-vervoer en luchthavenvervoer. Dagelijks verzorgen wij taxivervoer voor een groot aantal reisorganisaties zoals vervoer naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Reserveer nu een Taxi Zoetermeer Schiphol voor een vaste prijs. Ook een groot aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze diensten. Bijvoorbeeld het brengen en ophalen van uw gasten op alle vliegvelden in Nederland. Het hele traject van uw vervoer van uw gasten kunnen wij voor u verzorgen. Vaste prijzen naar Schiphol vanuit de hele regio. 

Boek nu een Taxi Schiphol bij Taxi S Zoetermeer. 

Taxi in Zoetermeer nodig? Taxi Zoetermeer is dan een logische keuze. Al 18 jaar verzorgen wij alle soorten taxi ritten in de regio Zoetermeer. Hierdoor hebben we veel taxi-ervaring en weten we wat voor u belangrijk is. Voor de hele regio Zoetermeer zijn wij inzetbaar voor alle soorten taxi ritten.

Wist u dat wij taxi vervoer in de regio Zoetermeer met een vast en hecht team chauffeurs verzorgen. Ervaren taxichauffeurs die hun aandacht volledig richten op u als passagier.

Taxi S brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming.  Onze uitstekende service is waar wij voor staan.. U kunt online reserveren of een telefonisch om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.  Welke methode u ook kiest, we staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Taxi S beschikt over een modern wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. Bovendien kennen ook veel particulieren onze scherpe tarieven voor een taxi naar Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport. U kunt uw taxi online of telefonisch reserveren voor dat u op vakantie gaat. Onze jarenlange ervaring maakt dat we goed bekend zijn op alle bekende vliegvelden.

Bij ons is het niet alleen van A naar B. Bij ons taxibedrijf wordt u veilig en op tijd gebracht naar uw bestemming.

patrick

Patrick Seitzinger

Owner