Koeriersdiensten

Koeriersdienst Zoetermeerkoeriersdienst zoetermeerKoeriersdienst Zoetermeer
Koeriersdienst Zoetermeer is een betrouwbare partner met bekwame en betrouwbare chauffeurs die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor al haar klanten beschikbaar is. Wij beschikken over diverse voertuigen van MAXI-bus tot een combo voor al uw transport opdrachten.

Betrouwbare, snelle en flexibele afhandeling van al u transport opdrachten

Als klant kunt u rekenen op een betrouwbare, snelle en flexibele afhandeling van al u vervoersopdrachten. Altijd voor het scherpste tarief, of het nu Spoed – Pakket of Pallet vracht betreft bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verlenen onze diensten in de breedste zin van de transportsector en gaan dan ook graag alle uitdagingen aan.

Koeriersdienst Zoetermeer

Door onze krachten te bundelen (meerdere koeriers in de regio Zoetermeer) en hele goede contacten met collega’s heeft Vervoersdiensten Zoetermeer een landelijk dekkend netwerk op gebouwd zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Geen enkele klant is hetzelfde, daarom hebben wij besloten om geen tarieven te vermelden op onze site, u kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor een kosteloze en vrijblijvende prijsopgave die past bij uw wensen.

Aanvragen Informatie